Sonata per a violoncel

“Sonata per a violoncel” vols ser la primera pel·lícula sobre la fibromiàlgia. Un projecte de llargmetratge dirigit per Anna M. Bofarull i produït per KaBoGa art & films, un drama sobre la lluita d’una dona contra una de les malalties de dolor crònic més incompreses del moment, la fibromiàlgia.

El desenvolupament del projecte ha volgut sumar a la producció de la pel·lícula un important projecte social de difusió de la malaltia, implicant a diferents entitats públiques i privades.

Sinopsi: La Júlia, una reconeguda violoncel.lista de mitjana edat entregada en cos i ànima a la seva música, després de patir durant mesos de forts dolors en diferents parts del cos rep un diagnòstic: fibromiàlgia.

Malaltia crònica sense causa coneguda, la Júlia intentarà seguir amb la seva passió, la música, així com amb la seva atrafegada vida plena de concerts per diferents ciutats europees, tot i que acabarà submergint-­se en un infern personal i la relació amb les persones que es troben al seu voltant canviarà completament.

Més informació a:

www.sonataparaviolonchelo.com

www.facebook.com/Sonataparaviolonchelo

twitter: @sonata4cello

Contacte: KaBoGa art & films

Tel. 675.060.993

info@kaboga.eu

www.kaboga.eu

 Sin categoría       

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>