TSJ rebutja el recurs d’una malalta de fibromiàlgia donada d’alta per INSS

La Sala del Social del Tribunal Superior de Justícia (TSJ) de la Regió ha desestimat el recurs que una treballadora del consistori de Mula que pateix fibromiàlgia presentar contra la resolució de la Seguretat Social de donar-la d’alta al esgotar el màxim de 12 mesos en situació d’incapacitat temporal.

La sentència del TSJ indica que la demandant, que presta els seus serveis com a auxiliar d’ajuda a domicili, va rebre l’alta el 12 de novembre de 2008, i que en aquell moment presentava fibromiàlgia i distímia.

En la seva sentència d’abril de 2010, el Jutjat del Social número 1 de Múrcia, va desestimar la seva demanda, com fa ara el TSJ en rebutjar el recurs presentat contra la resolució judicial.

El TSJ afirma que “l’acord de la Seguretat Social ha de ser mantingut, tenint en compte que havia transcorregut el termini màxim de dotze mesos de durada de la incapacitat temporal”.

“L’Institut Nacional de la Seguretat Social-afegeix-entén que amb aquestes malalties la treballadora no estava impedida per prestar els seus serveis, i si aquesta discrepa d’aquesta decisió, està facultada per promoure l’expedient corresponent”

Font: finanzas.com

 Notícies       

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>