La hipersensibilitat als mòbils, una causa d’incapacitat.

La hipersensibilitat a les ones que produeixen els telèfons mòbils es converteix en una nova causa d’incapacitat permanent.

Així ho ha dictaminat el Jutjat del Social 24 de Madrid en declarar la incapacitació permanent d’una professora universitària que patia fatiga crònica i hipersensibilitat electromagnètica i ambiental. La sentència és única en aquest aspecte i crea precedent per a futures patologies relacionades amb la hipersensibilitat a aquestes ones. El veredicte es va dictar el passat 23 de maig i va concedir a la docent el 100% de la seva base reguladora, que ascendia a 1.640,80 euros.

L’Equip de Valoració d’incapacitats de la Seguretat Social, (EVI), va reconèixer en el seu diagnòstic clínic: síndrome de fatiga crònica, malaltia celíaca, fibromiàlgia i síndrome d’hipersensibilitat electromagnètica i ambiental, malgrat la qual cosa va desestimar la incapacitació de la pacient.

El Jutjat del Social de Madrid torna a posar en dubte el criteri per a la concessió d’aquest grau per part de la direcció provincial de l’institut nacional, i reconeix els drets de la sol · licitant a l’afirmar que presenta enormes problemes per al desenvolupament de les seves tasques “amb adequat nivell de professionalitat i rendiment “.

El Grup Mèdic Jurídic vol fer-se ressò d’aquesta sentència pionera en la defensa d’aquells que tenen dret a una pensió d’incapacitat permanent, i es reafirma en el seu esperit de no donar cap cas per perdut, quan hi ha una base mèdica i jurídica suficient. El Grup Mèdic Jurídic és pioner en la defensa d’aquells que sol · liciten la incapacitat, per accident o malaltia, assessorant-los des d’un punt de vista tècnic, mèdic i jurídic des de 1978.

Font: noticiasmedicas.es

 Notícies       

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>