Comença el Taller d’entrenament i exercitació de la memòria

Serveis Socials ha posat en marxa avui divendres aquesta iniciativa inclosa en Informayor Tardor 2013, que, per primera vegada. Va dirigida a malalts de fibromiàlgia i d’esclerosi múltiple.
El regidor d’Atenció Social, Antonio Calderón, ha assistit avui a l’inici del Taller d’Entrenament i exercitació de l’ memòria, que s’inclou entre les activitats organitzades per l’Institut Municipal de Serveis Socials dins Informayor Tardor 2013.
Com a novetat, per primera vegada aquest taller va dirigit a malalts d’esclerosi múltiple i fibromiàlgia, i en el mateix s’abordaran tècniques d’atenció, memorització i raonament lògic.
Es realitzarà del 4 d’octubre al 20 de desembre, tots els divendres de 9,00 a 10,00 hores a la planta baixa de l’ edifici La Miraculosa.

Està impartit per la psicòloga Immaculada Navarro, especialista que s’encarrega dels tallers d’entrenament de la memòria en els 40 clubs de majors del municipi, a través del programa d’envelliment saludable.

Font : Ajuntament de Cartagena

 Notícies       

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>