Jornada sobre fibromialgia en Puertollano

L’Associació Provincial d’Afectats de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica ” Trebol ” de Puertollano ha organitzat una jornada sobre fibromiàlgia que tindrà lloc dijous que ve, 10 d’octubre, a partir de les 18 hores, al Centre Cultural de Puertollano.
Al llarg d’aquesta tarda, els assistents a aquest acte tindran l’oportunitat d’escoltar les conferències “El pacient davant els conflictes ètics, a qui recórrer ?”, “Augmenta la teva qualitat de vida amb la quiropràctica” i “Fibromiàlgia, una malaltia diferent” que tindran com a ponents els doctors Luis Fernando García, Alexander Nikolaevich i Marcos Paulino.

Luis Fernando García Fernández és metge de família a l’ambulatori n º 1 de Puertollano i diplomat superior en bioètica .

Alexander Nikolaevich , treballa a la Clínica Salut Global de Madrid i al Centre Mèdic “Tauro” Salut de Puertollano i és doctor en quiropràctica.

Marcos Paulino Huertas , metge reumatòleg de l’Hospital General Universitari de Ciutat Real, Clínica Dr Paulino de Ciutat Real i president de l’associació organitzadora de la jornada.

Organitzada per l’associació Trebol en col · laboració amb la Junta de Comunitats , Diputació Provincial , Ajuntament de Puertollano i CCM

 Notícies       

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>