Estudio demuestra que XMRV, Retrovirus humano similar al VIH, causa infección crónica

Els pacients amb Síndrome de Fatiga Crònica tenen esperança que les investigacions estiguin trobant respostes.

Coral Gables, FLA., FEB. 19 – El 16 de febrer, al Journal of Virology publicar un estudi que va demostrar que el recentment descobert retrovirus humà, XMRV, porta a infecció crònica en múltiples òrgans del cos. Previs estudis revisats per especialistes (“peer-reviewed”) van demostrar un vincle entre el XMRV i pacients amb càncer de pròstata agressiu i EM / SFC, també conegut com encefalomielitis miàlgica i síndrome de fatiga crònica.

L’estudi del Departament de Patologia i Medicina de Laboratori de l’Escola de Medicina de la Universitat d’Emory demostra que el virus relacionat amb el virus murí de la leucèmia Xenotròpic (“Xenotropic Murine Leukemia Virus-related Virus = XMRV) es pot trobar al melsa, pulmons, tracte gastrointestinal, nòduls limfàtics i òrgans sexuals després de ser injectat en el cos.
Addicionalment, els micos en l’estudi produïen anticossos per lluitar contra la infecció. La infecció crònica i la reacció del sistema immune també són comuns en els altres dos retrovirus humans infecciosos: HTLV-1 i VIH.

“Això porta esperança que les respostes a aquesta malaltia són a l’abast” diu Tina Tidmore, portaveu de la ME / CFS Worldwide Patient Alliance (MCWPA), grup de defensa del pacient. “Per al bé dels que s’han deixat amb el seu sofriment i amb l’objectiu de protegir les provisions de sang, els caps de govern han d’aprofitar aquesta oportunitat i immediatament patrocinar més investigacions en aquest retrovirus i en la malaltia EM / SFC. ” El 2010, un estudi de FDA / National Institutes of Health study va demostrar la presència de retrovirus relacionats amb el XMRV en 6.8% dels donants de sang estudiats, la qual cosa indica que ni més ni menys que 20 milions d’americans poden estar infectats.

EM / SFC és incapacitant i crònica

EM / SFC és una malaltia NeuroEndocrinoInmune incapacitant que afecta més de l7 milions de persones a tot el món. Sovint els pacients estan confinats en cadira de rodes o fins i tot al llit. Símptomes comuns inclouen profund esgotament després de fer tasques simples, sobtada caiguda de la pressió sanguínia, disfunció cognitiva, migranyes i símptomes estil grip cada dia. La malaltia afecta a homes i dones, joves i no tan joves i és incurable.

EM / SFC va arribar per primera vegada a l’atenció mundial durant l’epidèmia de la SIDA a començaments dels 1980, quan va tenir lloc un esclat en clúster de la malaltia en Incline Village, Nev.y Lyndonville, New York. Un estudi de 1991, pel Wistar Institute també va demostrar un vincle amb un retrovirus, però el govern dels EUA va cessar les seves investigacions retrovirals.

El 2009, el Whittemore Peterson Institute (WPI) de la Universitat de Nevada, Reno, en col.laboració amb l’Institut Nacional del Càncer dels EUA i la Clínica Cleveland, va publicar un revelador estudi que va trobar un retrovirus estil VIH, el XMRV, a la sang de 67% dels pacients amb EM o SFC i en 3.7% dels controls sans.

Mentrestant, tot i que més de 4.000 articles peer-reviewed en revistes mèdiques han demostrat que hi ha anomalies immunes sistèmiques, neurològiques, endocrines, gastrointestinals i cardíaques en els pacients, el públic general amb prou feines és conscient de la gravetat i de la prevalença d’EM / SFC. A més els governs dediquen molt pocs diners a la seva investigació. En el pressupost del NIH (Ministeri Nacional de Salut dels EUA), per exemple, només es dediquen $ 6 milions a l’estudi d’EM o SFC, en comparació amb $ 135 milions per esclerosi múltiple i $ 114 milions per lupus. No obstant això, pateixen EM / SFC dues vegades més persones que esclerosi múltiple.

Més informació: plataformafmsfcssqm@yahoo.es

 Notícies      ,  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>